מתכון לרוטב לצלעות (כבש/טלה)

ושוב תודה לחמותי שתורמת להתקדמות שלי בבישול…המתכון ממנה כמובן.

המצרכים:

1/2 כוס סויה
1/2 כוס צ'ילי
4 כפות דבש
5 כפות שמן זית
כמה חתיכות שום
1/4 כוס חומץ בלסמי
1/2 כוס מים
פלפל שחור

אופן ההכנה: לוקחים את כל הרשום למעלה ומערבבים היטב.

את הצלעות יש להפשיר ולשים בקערה שהכנו עם הרוטב. לדאוג לטבול כל צלע היטב משני הצדדים ולהשאיר אותם בקערה. את הקערה להשאיר במקרר ללילה (כשהיא מכוסה בניילון נצמד).

למחרת להוציא מהקערה ולטגן את הצלעות, כל צד דקה אחת ולהעביר לתנור. התנור צריך להיות חם כבר, על 180 מעלות.  10 דקות צד אחד ולהפוך את הצלעות לצד שני לעוד חמש דקות.

מתכון פשוט וטעים

בתיאבון!

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s


%d בלוגרים אהבו את זה: