מתכונים בקלי קלות: תפוחי אדמה/בטטות/שוקיים ועוד

מצרכים:

תבנית חד פעמית (רצוי,  אח"כ לפח וחסל) בגודל שאתם רוצים, לפי הכמות שתחליטו

תפוחי אדמה /בטטות/שוקיים/כנפיים – הכמות לפי גודל התבנית

אבקת מרק בצל

שמן זית

אופן ההכנה:

לוקחים קערה ובה שופכים שמן זית ואבקת מרק בצל ומערבבים קלות.

פורסים את הבטטות או תפוחי האדמה לפרוסות (כדאי את תפוחי האדמה לחמם עם מים בסיר חצי שעה לפני) – וטובלים אותם בקערה שבה השמן ואבקת מרק בצל (אפשר גם שוקיים כמובן לטבול או כנפיים).

אח"כ מניחים את הבטטות/תפוחי האדמה/שוקיים/כנפיים  בתבנית החד פעמית ומכניסים לתנור ל-50 דקות בערך. 

יוצא נהדר ובלי הרבה עבודה!

בתיאבון!

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s


%d בלוגרים אהבו את זה: